Kombiforløb: Intuitiv Mentoring + Body SDS

Et forløb, som indeholder både Body-SDS kropsterapi og Intuitiv Mentoring.

Dette forløb er til dig, som kan mærke, at du har behov for:

  • At komme ned i kroppen, 
  • At få vendt problemstillinger  
  • At få redskaber, som let kan bruges i dagligdagen

Kombinationen af de 2 tilgange har den styrke, at det der erkendes på et niveau kan danne fundament for en ny tilgang på et andet niveau. Vekselsvirkningen gør, at forandring og stabilitet følges af. Det giver centrering, ro og overskud.

Hver enkelt session kan indeholde kun Body-SDS kropsterapi, kun Intuitiv Mentoring eller en kombination af begge. Hvad det skal være finder vi ud af fra gang til gang.

 

Pris: 7.700 kr for 6 sessioner (á 75 – 90 minutter).
Obs; Skal bruges indenfor 7 måneder.

Mie fortæller

“Det er svært ikke at beskrive det Celie kan med ord der lyder som floskler eller klicheer. Men hvis du tør og vil, har Celie værktøjer og en rolig hånd der kan hjælpe dig til at rydde din egen sti hjem til dig selv. Giv slip på din tunge bagage, og find ro i hvem du er. Dyb indre ro lyder netop som en floskel, men Celie har hjulpet mig med at finde og genfinde rodfæste og ro.

Celie kan hjælpe dig med at vide, hvordan du gerne vil leve men måske endnu vigtigere, hvordan du GØR det. Celie er guide, hvis du har brug for at komme hjem til dig selv, din krop og dit væsen, og igen få rodfæste i dit værd som menneske. Det er ikke de nemme løsninger eller midlertidige genveje hun tilbyder, men hvis du virkelig vil og er klar til at ændre dit liv og finde ro i dig selv, er Celie det helt rigtige valg. Hvis du først går ad stien med Celie er der ingen vej tilbage, men jeg lover at destinationen er smukkere, bedre, mere berigende, end du nogensinde har drømt om. “

Kontakt mig her

Du kan træffe mig på telefon: 40 95 47 46
eller sende mig en e-m
ail på bodyandheartdk@gmail.com.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

All rights reserved © Celie Eclaire – www.bodyandheart.dk 2022